Overzicht

Blauwe en witte ballonnen sieren de ingang. Er is muziek en enkele klanten kunnen niet wachten totdat de nieuwe winkel open gaat. Het was nog even de vraag: wordt de oude winkel opgeknapt of komt er een volledig nieuw gebouw? “Door de vele hoekjes rondom het pand, was het onoverzichtelijk en hing er weleens gespuis rond. De buurt vindt veiligheid belangrijk, net als wij. Ik vond die co-designsessies erg inspirerend.” Het werd dus nieuwbouw. Met zonnepanelen aan de voorkant, extra isolatie en ledverlichting.

Aanzicht

De reacties op de nieuwe winkel zijn positief. “Mensen vinden het fijn. En tegelijkertijd vragen ze zich af wat de uitstraling straks zal zijn als alles af is.” De luifel voor de supermarkt zal doorgetrokken worden richting de Scharnerweg en loopt vervolgens parallel aan de weg richting de Gemeenteflat. “Die flat is nu echt iets om trots op te zijn. We hebben hier bij het ontwerp rekening mee gehouden. We sluiten zo mooi aan op de Groene Loper.”

Opening_Albert_Heijn_01-d3e63e64.jpg

Fotograaf: Fred Berghmans


Terug naar top