20 mei 2017

Komt u ook? 20 mei Dag van de Bouw: bovengrondse Groene Loper

Op zaterdag 20 mei kunt u van 11:00 tot 14:00 uur terecht bij Caracola in de voormalige Theresia-school aan de President Rooseveltlaan. In de Theresia-school krijgt u informatie over de bovengrondse Groene Loper onder het genot van een kop koffie/thee en een versnapering. Van daaruit vertrekken begeleide wandelingen naar Albert Heijn en de Gemeenteflat.

DagvdBouw2017.JPG

De spectaculaire bouwput voor de eerste dubbellaagse tunnel in Nederland is verdwenen. Het merendeel van het verkeer rijdt ondergronds. Maar … bovengronds is er nog van alles te doen!

  • Hoe gaat het openbaar gebied van de Groene Loper tussen Geusselt en Europaplein eruitzien?
  • Wat zijn de routes voor voetgangers, fietsers en auto’s?
  • Hoe lang is de Scharnerweg afgesloten? Hoe zal de nieuwe rotonde eruitzien?
  • Wat staat wanneer op de planning? Wanneer is de laan voor de Groene Loper klaar?
  • Op welke locaties langs de Groen Loper komen nieuwe huizen?
  • Hoe ver staat de nieuwbouw voor Albert Heijn, Etos en Gall&Gall? Wanneer gaan de nieuwe winkels open?
  • Wat wordt gerestaureerd aan de Gemeenteflat? Hoe ziet het naoorlogse monument er straks uit?

Op zaterdag 20 mei kunt u vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur doorlopend terecht bij Caracola in de voormalige Theresia-school aan de President Rooseveltlaan 213. U krijgt dan informatie over de Groene Loper onder het genot van een kop koffie/thee en een versnapering. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Reserveer een begeleide wandeling
Vanuit de voormalige Theresiaschool vertrekken iedere drie kwartier begeleide wandelingen naar Albert Heijn en de Gemeenteflat. Per wandeling is er plaats voor ongeveer 25 deelnemers. Voor een goede organisatie is het fijn als wij vooraf weten hoe groot de belangstelling is. U kunt daarom een wandelticket reserveren.

Reserveer uw wandelticket hier!


Partners Dag van de Bouw: Laudy Bouw & Ontwikkeling, Avenue2/Ballast Nedam, Mulleners Vastgoed, Humblé-Martens Architecten, Ontwikkel- en Bouwcombinatie Laudy-Strukton, Albert Heijn, Van de Pauwert Architecten en projectbureau A2 Maastricht.

Praktisch

Zaterdag 20 mei 2017

Van 11:00 tot 14:00 uur

Caracola: voormalige Theresia-school, President Rooseveltlaan 213, 6224CP Maastricht