28 november 2016

Opening Green043 Bike Park

Aan de Noormannensingel langs de Groene Loper opende op zondag 27 november 2016 het Green043 Bike park. Een 100-tal nieuwsgierigen, jong en oud, kwam een kijkje nemen. Over pas gerooide boomstammen uit het Koningspark en tussen de houtsnippers door, testten ook de allerjongsten hun vaardigheden. De verschillende trails en hindernissen zorgden voor een uitdagende wieleromgeving, zonder de veligheid uit het oog te verliezen. Ook voor andere outdoorsporten zoals calisthenics was er ruimte voorzien. Kortom, een leuke en amusante namiddag die door onze fotograaf op beeld werd vastgelegd.

Tijdelijk initiatief

Het Green043 Bike park is een van de tijdelijke initiatieven die zorgen voor de overgang van bouwplaats naar prettig woon- en leefgebied langs de Groene Loper. Langs de Groene Loper worden vanaf 2017 nieuwe woningen gebouwd. Er zijn ook terreinen die pas later bebouwd kunnen worden, zoals dit terrein aan de Noormannensingel.

Het Green043 Bike park aan Noormannensingel tegenover nummer 50 zal op woensdag van 14:00-18:00 u en zaterdag van 10:00-18:00 u geopend zijn. De komende maanden zal het bike park nog verder uitgroeien, op dinsdagen en donderdagen wordt hieraan gewerkt.