2 juli 2018

Presentatie bijpraatsessie bouwontwikkelingen Groene Loper 27 juni 2018

Met de ingebruikname van het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein komt ook de start van het nieuwbouwproject Wonen aan de Groene Loper steeds dichterbij.

Woensdag 27 juni heeft Avenue2/Ballast Nedam Development betrokkenen en omwonenden uit de omgeving bijgepraat over de bouwontwikkelingen langs de Groene Loper. Bekijk de presentatie van deze bijpraatsessie hier.

Tijdens de bijpraatsessie is géén nieuwe verkoopinformatie gedeeld. Deze sessie was puur bedoeld om de omwonenden en andere betrokkenen bij te praten over wat er in hun directe omgeving gaat gebeuren. Houd voor de verkoopinformatie de website www.wonenaandegroeneloper.nl in de gaten of schrijf u via dezelfde website in voor de mailing.

Komende jaren ontwikkelt Ballast Nedam Development circa 1.000 woningen en appartementen aan de Groene Loper. Schetsen van de nieuwbouw verschijnen komende tijd via de kanalen van Wonen aan de Groene Loper. Fase 1 wordt gestart met de bouw van ruim 120 woningen en appartementen tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Professor Quixstraat. Kijk hier voor algemene info.

Artist_Impression.jpg