27 maart 2019

We verhuizen van Geusselt naar Groene Loper!

Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2/Ballast Nedam Development verhuizen in april van het Geusseltstadion naar de voormalige St. Theresiaschool, in het hart van de Groene Loper.

St._Theresiaschool.PNG


Ruim 10 jaar waren het team van Projectbureau A2 Maastricht en bouwer Avenue2 in het Geusseltstadion gehuisvest. De tijd van planvoorbereiding, stadsbrede consultatie, keuze beste plan voor stad en snelweg en realisatie ligt achter ons. Het verkeerssysteem over een lengte van 6 kilometer is aangepast. Dankzij de tweelaagse tunnel is het openbaar gebied in Maastricht-Oost totaal veranderd. Mensen genieten van de Groene Loper tussen het Europaplein in het zuiden van de stad en het buitengebied Geul en Maas ten noorden van de stad. De bouw van de eerste nieuwe woningen in de buurt van de Lourdeskerk is gestart.

En de ontwikkelingen gaan ook de komende jaren door. Niet meer zo massaal als in de jaren van de grote infrastructurele werkzaamheden, maar wel belangrijk voor de leefomgeving op en langs de Groene Loper.

Vanaf april gaan het kleine team van Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2/Ballast Nedam Development vanuit de voormalige Theresiaschool aan de President Rooseveltlaan 213 verder werken aan een gezond verblijfsgebied op en rond de Groene Loper om te wonen, werken, leren en recreëren. Zodra we gesetteld zijn, zullen we onze buren in ‘de omgeving’ uitnodigen om bij te praten met een kop koffie.