18 maart 2020

Afgelastingen activiteiten rond Groene Loper door coronavirus

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bestrijden, kunnen allerlei activiteiten niet doorgaan. Zo ook rond de Groene Loper. Jammer, maar ook begrijpelijk én noodzakelijk. Gezondheid en veiligheid staan nu voorop.

Het geplande buurtcafé van buurtnetwerk Wittevrouwenveld op 19 maart gaat niet door. Net als de lezing over de Lourdeskerk op 29 maart. Daarnaast is de Groene Loper Run, die op 13 april zou plaatsvinden, uitgesteld. De oefenlopen op 22 maart en 5 april zijn ook afgelast.

Projectbureau A2 Maastricht zal op gepaste manier blijven berichten over het wonen en werken op en langs de Groene Loper. Zoals premier Mark Rutte zei: “De opgave waar we voor staan is heel groot en we moeten dit echt met 17 miljoen mensen doen. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.”

De Groene Loper Run in 2019. Blijf kalm en gezond. Over een tijdje kunnen we dan hopelijk het normale leven weer oppakken en ook genieten van een nieuwe editie van de Groene Loper Run. Foto: Aron Nijs