1 maart 2023

Projectbureau A2 Maastricht stopt. Wat betekent dat?

Projectbureau A2 Maastricht sluit per 1 april 2023 haar deuren en draagt het stokje over. Wat betekent dit precies? Hoe gaat het verder met de Groene Loper? En waar kunt u in de toekomst terecht met vragen, meldingen of suggesties? We nemen u mee in wat er gaat veranderen.

Per 1 april

Het werk van het Projectbureau stopt per 1 april. Het Projectbureau houdt dan officieel op te bestaan en sluit haar deuren. Er is dan ook geen kantoor meer in de voormalige Theresiaschool. Gemeente Maastricht gaat verder met de (lopende en toekomstige) projecten en ontwikkelingen op en rond de Groene Loper. Daarnaast gaat Ballast Nedam Development komende jaren nog door met de ontwikkeling van het vastgoed.

Websites, nieuwsbrief en social media

Per 1 april gaat deze website uit de lucht. Alle nieuws en ontwikkelingen rond de Groene Loper zijn vanaf dan te volgen via de kanalen van gemeente Maastricht, onder andere via de Thuis in Maastricht-pagina over de Groene Loper.

De website www.a2maastricht.nl met kennis, informatie en weetjes over het project blijft nog bestaan. Deze blijft in de lucht tot en met 2030. 

Het Voortgangsbericht stopt. De social mediakanalen van Mijn Groene Loper en A2 Maastricht (Facebook, Instagram, Twitter) stoppen ook. Het YouTube-kanaal van A2 Maastricht blijft wel beschikbaar.

Waar kunt u terecht? 

  • Over de Groene Loper

Heeft u vragen, meldingen of suggesties over de Groene Loper en omgeving? Dan kunt u terecht bij de gemeente Maastricht

  • Over de tunnel

Wilt u iets weten over de Koning Willem-Alexandertunnel? Dan kunt u, zoals u afgelopen jaren al gewend was, contact opnemen met Rijkswaterstaat

  • Over de woningbouw

De bouw van de nieuwe woningen kunt u volgen via de kanalen van Wonen aan de Groene Loper

Afsluitende ontmoetingsmomenten en een speciale uitgave 

In aanloop naar 1 april organiseert het Projectbureau twee afsluitende ontmoetingsmomenten om samen terug én vooruit te kijken. Daarnaast komt een speciale laatste uitgave uit.