15 januari 2020

Waardering voor vrijwilligers tijdens nieuwjaarsbijeenkomst 12 januari

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Wittevrouwenveld en Wyckerpoort op 12 januari werden vrijwilligers uit de buurten in het zonnetje gezet.

Voor Wyckerpoort werd het echtpaar Bert en Jacqueline Schneider gekozen tot Vrijwilligersechtpaar van het Jaar. Buurtnetwerk Wyckerpoort: "Al tientallen jaar zet het echtpaar Schneider zich belangeloos in voor mensen om hen heen. Zo bezoeken ze zieke en eenzame mensen. Ze doen veel goed werk in het verborgene, zonder ermee te koop te lopen. Mooi dat we ze op deze manier kunnen waarderen en bedanken!"

Tonia van Wijen-Franssen werd uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar van Trefcentrum Wittevrouwenveld. Uit handen van Tiny Meese ontving Tonia 'de Treffer'. Bestuur Trefcentrum Wittevrouwenveld: "Tonia zet zich al jaren vrijwillig in voor activiteiten die in Trefcentrum Wittevrouwenveld plaatsvinden. Iedere dinsdagmiddag is zij een van de organisatoren van het senioren kienen. Niks is haar teveel. We kunnen altijd op haar rekenen. Tonia is een van de vrijwilligers die eraan hebben bijgedragen dat het Trefcentrum weer positief op de kaart staat. We zijn bijzonder trots dat we Tonia als vrijwilliger hebben en hopen uiteraard dat zij zich nog jaren blijft inzetten voor het Trefcentrum. We hebben dit soort mensen hard nodig!"


Foto's: Bert Janssen