15 december 2021

Op een rij: laatste informatie ontwikkelingen Groene Loper

Update 25 februari 2022: Op zaterdag 19 maart organiseren de gemeente Maastricht en onderwijsinstellingen LVO en VISTA college een informatiemarkt over de plannen voor een onderwijscampus aan de Groene Loper. U bent welkom om u te laten informeren over de scenario’s en onderzoeken. En vooral: om uw mening daarover te geven. Lees meer op de website van Thuis in Maastricht.


Gemeente Maastricht en Projectbureau A2 Maastricht hadden u eind november graag bijgepraat over lopende en toekomstige ontwikkelingen op en rond de Groene Loper. Helaas kon de geplande informatiemarkt door de aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan. We gaan de informatiemarkt op een later moment opnieuw plannen. U hoort van ons als we weten wanneer. En in de tussentijd voorzien we u graag via deze pagina van informatie.

Bent u benieuwd hoe het staat met de plannen voor een onderwijscampus aan de Groene Loper? Wilt u weten wat de planning is voor de nieuwe woningen in Le Sud of hoe het gaat met het verkeersonderzoek? Klik op een van de thema’s en lees meer.

1. Onderwijscampus 

2. Oude sportvelden en voormalig KPN-terrein

3. Voormalig Mosaterrein

4. Kernkindcentrum 

5. Ontwikkelingen Scharn

6. Woningbouw

7. Verkeer 

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Laat het weten door te mailen naar info@a2maastricht.nl.