21 september 2021

Proef de Buurderij: ontmoeten én proeven op 24 september

Lokale groenten, fruit en andere lekkernijen kopen in uw eigen buurt. Dat kan bij Buurderij Maastricht. U bestelt online de boodschappen, rechtstreeks bij de boer of de maker. En vervolgens haalt u deze op woensdag af in de voormalige Theresiaschool aan de Groene Loper. Zo ontmoet u ook meteen de producent. Tijdens Proef de Buurderij op 24 september is iedereen welkom om kennis te maken én te proeven van alles wat de Buurderij te bieden heeft.

Fotografie: Aron Nijs

Uit de regio

“Er doen 12 producenten mee”, vertelt Yvonne Velthuis, Buurderij-Verantwoordelijke. “Ze zijn allemaal afkomstig uit de regio en werken binnen een cirkel van maximaal 50 kilometer van Maastricht.”

Tijdens Proef de Buurderij kunnen bezoekers allerlei producten proeven. “Alles is vers en op natuurlijke wijze geproduceerd. Door bij ons te winkelen draag je bij aan een meer duurzame, eerlijke economie en vergroot je de kansen voor kleinschalige boeren en producenten.”

Proef de Buurderij begint op 24 september om 17.00 uur.

Fotografie: Aron Nijs

Een kijkje nemen of meer weten?

Meer informatie staat op https://boerenenburen.nl/nl-NL/assemblies/Limburg/Maastricht of stuur Yvonne Velthuis een mailtje via maastrichtbuurderij@gmail.com.