25 januari 2023

2 en 9 maart: ontmoetingsmomenten Groene Loper

Afsluiting van 20 jaar 'A2 Maastricht'
 


Projectbureau A2 Maastricht houdt op te bestaan en neemt afscheid als ‘buur’ in Maastricht-Oost. Dat markeren we door op 2 en 9 maart afsluitende ontmoetingsmomenten te organiseren. Een moment van afscheid én een moment voor de toekomst. 

Komt u ook?

U bent welkom op donderdag 2 of 9 maart, tussen 16.00 en 19.00 uur, in de Groene Kamer van de oude Theresiaschool (President Rooseveltlaan 213, Maastricht). Iedereen is welkom. Om te ontmoeten, herinneringen op te halen, verhalen te vertellen en dromen te delen. Samen blikken we terug én vooruit, onder het genot van een hapje en een drankje.

Meld u aan!

Om ons goed voor te bereiden op uw komst is het fijn als we weten hoeveel mensen er komen.

Meld u aan via deze link.
Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 februari. 

Toekomst

De tunnel is open. De Groene Loper is in gebruik en nieuwe woningen zijn in aanbouw. Daarmee is alle ruimte ontstaan voor een kansrijke en levendige toekomst. 

Het sluiten van het projectbureau is een moment om de balans op te maken met elkaar. Het gebied blijft in ontwikkeling. We geven het stokje door. We staan stil bij de nieuwe fase die de Groene Loper in gaat en bieden daar inspiratie voor.  

Beide momenten hebben dezelfde opzet. Op 9 maart staan we aan het einde van de bijeenkomst extra stil bij het stoppen van het Projectbureau en de toekomst van de Groene Loper.

Speciale uitgave te verkrijgen

In maart is een speciale uitgave te verkrijgen over de ondertunneling van de A2 en de ontwikkeling van de Groene Loper. Een map die uitnodigt om terug te blikken (met bijzondere tekeningen en iconische foto’s) én om zelf toe te voegen aan het verhaal van de Groene Loper. 

De map is verkrijgbaar tijdens de ontmoetingsmomenten. Kunt u hier niet bij zijn? De map is ook op te halen op dinsdag 7 maart of woensdag 8 maart, tussen 12.00 en 17.30 uur.   

Van de uitgave is een beperkte oplage beschikbaar, op is op.

Zoek elkaar op! 

We nodigen breed uit. Van buurtgenoten tot netwerkpartners en van bestuurders tot oud-collega’s. Maar het kan zijn dat we niet iedereen bereiken; ons team is nog maar klein. Alle hulp is daarom welkom. Dus informeer elkaar, zoek elkaar op en kom samen!

Vragen?

Heeft u vragen? Mail dan naar info@a2maastricht.nl.