16 oktober 2019

Debat over belofte(s) Groene Loper op 3 november

Op zondag 3 november organiseert Debatcentrum Sphinx een debat over de belofte(s) van de Groene Loper. Het debat vindt plaats tussen 14.00 en 16.00 uur in Trefcentrum Wittevrouwenveld. Praat u mee over wat de Groene Loper ons brengt en in de toekomst kan betekenen voor de stad? Toegang is gratis en reserveren is niet nodig.

Foto: Aron Nijs

Ruim een jaar geleden werd de Groene Loper officieel geopend. De Groene Loper is meer dan alleen infrastructuur. De hoop is uitgesproken dat buurten en mensen dichter bij elkaar worden gebracht. Op zondagmiddag 3 november maken we de balans op: wat heeft de Groene Loper de stad tot nu toe gebracht? Is de Groene Loper een verbinder of een nieuwe grens? Wie en wat zijn de gebruikers van de Groene Loper en wat doet de bouw van nieuwe huizen met de buurten rond de Groene Loper? We nodigen u van harte uit om hierover mee te praten.

Meer over Debatcentrum Sphinx

Sphinx is een platform voor debat, verbinding en verbeelding. Het is de plaats in Maastricht waar burgers uit alle hoeken van de stad en omstreken met elkaar en deskundigen praten over kwesties die ertoe doen. Minstens tien keer per jaar organiseert debatcentrum Sphinx debatten op verschillende plekken in Maastricht. Lees meer op de website van Sphinx.