23 oktober 2015

Maastricht in trek bij internationale beleggers

Ook dit jaar namen onze collega's van team Vastgoed van Avenue2 deel aan de Expo Real in München. Samen met, en onder de vlag van, de gemeente Maastricht waren ze te vinden op de stand van Holland Property Plaza.

Tijdens deze driedaagse internationale vakbeurs kwamen vastgoedexperts van over de hele wereld samen. Aan beleggers werden de mogelijkheden getoond om te investeren en beleggen in woningen, appartementen of commercieel vastgoed. Team Vastgoed van Avenue2 nam voor het tweede jaar deel aan de vakbeurs en merkte een verschil met vorig jaar.


“Vorig jaar moesten we aan beleggers nog uitleggen dat Maastricht ook een interessante stad en markt is om in te investeren. Ook besteedden we vorig jaar veel tijd aan het leggen van contacten en de aandacht vestigen op Maastricht. Dit jaar plukken we daar reeds de vruchten van. Beleggers laten hun oog vallen op Maastricht. Met de aantrekkende economie en de stijgende vastgoedprijzen in de Randstad, wordt de regio juist ook weer aantrekkelijk om in te investeren”, aldus Raymond Veugelers van team Vastgoed. “De laagdrempeligheid van een beurs helpt daar natuurlijk ook bij. Je stapt veel gemakkelijker en sneller op een geschikte partij af, dan dat je een afspraak moet inplannen vanuit kantoor.”


Mijn Groene Loper is in een gezamenlijke pitch met het project Sphinxkwartier door projectdirecteur Avenue2, Rob de Jong, in de kijker gezet. Op de Expo Real hebben Avenue2 en de Gemeente Maastricht met diverse beleggers gesprekken gevoerd en vervolgafspraken ingepland. De Expo Real was dan ook voor de gemeente en Avenue2 wederom een waardevolle beurs.


Bent u nieuwsgierig naar de filmpjes over Maastricht en Mijn Groene Loper die investeerders te zien kregen tijdens de beurs? U kan ze hier bekijken.