12 mei 2016

Al 150 inschrijvingen voor opening eerste deel Groene Loper op 22 mei

Zoals u weet wordt op 22 mei het landelijk deel van de Groene Loper feestelijk geopend met een fiets- en wandeltocht. Inmiddels zijn de fietstassen van het Buitengoed Geul en Maas weggegeven aan de eerste 75 deelnemers, want ruim 150 personen hebben zich al aangemeld. Ook u kunt nog meedoen. We hebben voor u nog wat extra acties in petto.

Wandel mee met een IVN-gids

Zo kunt u kiezen voor een route onder begeleiding van een
IVN-gids (inschrijven daarvoor kan hier). De gids vertelt meer over het gebied waarlangs de wandeling gaat. Niet enkel over de lokale fauna en flora, maar ook over hoe het gebied rondom de Wielerbaan er uit zal zien wanneer de werkzaamheden voltooid zijn.

Test een e-bike op het mini-infomarktje

Bij de stopplaats, Buitenplaats Vaeshartelt, wordt ook een mini-infomarktje georganiseerd. Met stands van A2 Maastricht, Maastricht Bereikbaar en Buitengoed Geul & Maas. En ook twee rijwielhandelaren (Halfords Maastricht en TMN Bike-Service uit Scharn) doen mee. Ze stellen elk 6 e-bikes ter beschikking om uit te proberen. U kunt een proefritje maken! Denk er wel aan uw ID-bewijs mee te nemen.

Geniet van een versnapering

Bij Buitenplaats Vaeshartelt krijgt u een versnapering. Kinderen krijgen bovendien een ijsje en enkele leuke hebbedingetjes. Wat precies? Dat kunt u op 22 mei zelf ontdekken.


Zondag 22 mei 2016

10:00 uur tot 12:00 uur

Start bij Wielerbaan, kant Severenstraat

Inschrijven voor de wandel- en fietstocht kan hier.