2 september 2020

Vanaf 7 september weer verhalen op de Groene Loper

Op en rondom de Groene Loper wemelt het van de verhalen. Over vroeger, over nu, de toekomst. Over de mensen, de bomen en de gebouwen. Soms worden ze gewoon even verteld vanaf een bankje, in een deuropening. Of in het park! 

Voor de zomervakantie kon u al enkele maandagmiddagen luisteren naar gedichten, ervaringen en anekdotes aan de Groene Loper in het Vrijheidspark en het Leeuwenpark. Vanaf 7 september wordt er wekelijks weer volop verteld. Kom luisteren of kom vertellen! Geef u op bij Nel Knapen via 06-52807596 of stuur een mailtje naar nel.knapen@trajekt.nl

Op maandag 7 september is het van 16.00 tot 17.00 uur tijd voor verhalen in het Leeuwenpark (achter Trefcentrum Wittevrouwenveld). Een week later, op maandag 14 september, op dezelfde tijd in het Vrijheidspark (op de trapjes bij het Bevrijdingsmonument). Maandag de 21e bent u weer welkom in het Leeuwenpark en de 28e in het Vrijheidspark. Steeds op hetzelfde tijdstip. 

Wie gingen vertellers voor?

Jidske van de Klundert las eerder gedichten voor uit haar nieuwste bundel. Geschreven tijdens de afgelopen coronatijd. Jan Janssen vertelde geamuseerd over een uitstapje van de vrouwenbond naar de springprocessie in Echternach. En Simone Verstappen deelde haar gedachten over de Groene Loper, de Dodenherdenking en de dwarsheid die misschien wel bij dit gebied hoort.

 

Foto: Aron Nijs