Wij zijn dan ook blij dat wij onze gezamenlijke ervaring van meer dan 45 jaar in de makelaardij in dit bijzondere project kunnen steken. En wij dat zijn Tijs Hillen en Cyril van de Veerdonk van Tijs Hillen Makelaardij en Stefan Stijns en Jeroen van Bokhoven van Boek & Offermans Woningmakelaars. Ons doel is om van de Groene Loper een duurzaam, functioneel en interessant woonproject te maken. Zelf wonen we allen in de nabije omgeving van Maastricht waardoor we ons bij dit project nauw betrokken voelen.

Vastgoed op maat

De kandidaat-koper staat voor ons centraal. Dat is best bijzonder, want de meeste nieuwbouwprojecten komen met een kant-en-klaar-aanbod waar zeer beperkt nog wat persoonlijke wensen vervuld kunnen worden.

U vraagt, wij draaien? Neen, niet in die extreme mate, want uiteraard zijn ook wij gebonden aan bepaalde instanties en richtlijnen. Maar wij houden wel rekening met wat u wilt. Zoekt u woonruimte voor u alleen? Bent u met zijn tweeën? Verwacht u gezinsuitbreiding? Wilt u wonen en werken in een pand combineren? Wilt u een woning waarin u ook als senior zo lang mogelijk kunt blijven wonen? Interactie tussen u en ons is voor ons de norm.

Diversiteit

Door onze werkwijze heeft u invloed op hoe het nieuwe vastgoed langs de Groene Loper in de stad zal uitzien. En op deze manier ‘groeit’ de Groene Loper geleidelijk tussen de omliggende wijken en de nieuwe openbare ruimte. Net als de bomen die er straks staan. Tussen nu en 2026 is er ruimte voor zo’n 1.000 nieuwe woningen. We kunnen de uitvoering in fases oppakken en steeds aanpassen op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Het vraag gestuurde vastgoed zorgt dat de Groene Loper mogelijkheden biedt voor iedereen. Diversiteit dragen we hoog in het vaandel. Kleinere woningen, grotere woningen of appartementen. Als makelaars willen we er samen met de projectontwikkelaars voor zorgen dat de Groene Loper voor elke bevolkingscategorie interessant wordt. Of u een ondernemer bent die een interessante bedrijfslocatie zoekt, een pas afgestudeerde die wil wonen in een bloeiende buurt of een koppel dat rustig wil genieten van de oude dag.