18 mei 2016

Infosessie tijdelijk plantsoen Frankenstraat

Komende maand maken we een bijzonder plantsoen op de kop van de Frankenstraat, onder aan de tijdelijke Maartensbrug. Op initiatief van enkele ondernemers uit de Frankenstraat wordt met planten en restmaterialen van de A2-bouwplaats een kleurig pleintje gemaakt. Het krijgt een bijzondere functie als ‘beweegtuin’. Onder begeleiding van Fysiotherapie Oostermaas kunnen mensen die slechter ter been raken oefenen om op diverse ondergronden te lopen. Verder wordt het natuurlijk een prettige plek om te zitten en te ontmoeten.

Dit plantsoentje komt er niet vanzelf. We vragen buurtbewoners, ondernemers, scholieren en andere betrokkenen om hun steentje bij te dragen. In drie werkdagen leggen we het plantsoen aan onder aanvoering van ontwerper Jan Coolen van de Plantenfabriek. Er is een basisontwerp en we zorgen voor alle materialen en gereedschap. Als je meehelpt geef je een eigen verdere invulling aan het ontwerp. Zo wordt het plantsoen van en voor de buurt.

Dit is één van de tijdelijke invullingen die alvast meer kleur en leven brengen in het gebied boven de A2-tunnel. In de loop van 2017 wordt de Groene Loper aangelegd met een lange parklaan en op deze plek een pleintje. Maar zo lang willen we niet wachten. We willen genieten van de stad, ook van de stukken die nog niet af zijn.

Makelaars van de Tussentijd en Fysiotherapie Oostermaas ism ondernemers Frankenstraat


Informatiebijeenkomst

Woensdag 18 mei om 20:30 uur

Fysiotherapie Oostermaas - Frankenstraat 132a


Werkdagen (met lunch)

Zaterdag 21 mei, 28 mei, 4 juni

11:00 tot 16:00 uur

Tegenover Frankenstraat 200


Meer informatie of aanmelden?
Dit kan via Pieter Akkermans: groeneloper@makelaarsvandetussentijd.nl
of 06-21198583


Download hier de flyer.